De wereld is echt

Access bars behandeling

Access Bars zijn essentieel voor een levendige fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Ze maken gifstoffen vrij, verhogen het energieniveau en helpen om schadelijke gedachten op te ruimen. Access Bars zijn de ruimte en de toon voor Verbinding.

Stelt u zich voor dat u over een bospad door een bos loopt, waar elke barst en elke struik het pad en de weg zelf bedekt. In gedachten zie je nu hoe de afzonderlijke boomtakken een bladerdak over je heen vormen. De grond bedekt je zowel als boven je, waardoor je het gevoel krijgt vrij te zijn. Boven de grond zie je dat er overal leven is, planten groeien en bloeien. En overal om je heen beweegt de aarde voort en geeft ze je elke dag wat je nodig hebt.

Dit gevoel van een levendige aarde geeft je de mogelijkheid om de energie van Moeder Natuur te voelen, wat vergeleken kan worden met het betreden van je eigen innerlijke terrein. Terwijl je over het pad loopt, zul je uiteindelijk zien dat het hele bos levendig en schoon is en dat het plantenleven sterk is. Boomwortels lopen als paddenstoelen uit de grond en wanneer je een pad bereikt dat je nog niet eerder hebt bewandeld, kun je een roes voelen als je de bezienswaardigheden ziet, de geluiden hoort en de energie van de natuur voelt.

Als je verder het bos in gaat, vormen verschillende boomademhalingen het bos. De vogels zingen, de insecten zoemen en er hangt een algemeen vloeiende soort energie in de lucht. Als je verder loopt, zul je merken dat verschillende planten een hand hebben in de opvallende kleuren en geuren in het bos. Eén plant begint een umbile te vormen, een grote langwerpige plant met een schitterend groen blad. Als je verder wandelt, kom je een verbazingwekkend scala van kleuren en een enorme biologie van planten en bloemen tegen. Alles om je heen is in perfecte balans.

Terwijl u verder wandelt, zult u een theorie tegenkomen, een dichtheid die onverteld is, die u nog niet eerder hebt gezien. Als je verder loopt langs het bospad, kom je op een plek waar kleuren elkaar overlappen, een plant uit een andere ontspruit, een andere zijn takken uitspreidt enz. Terwijl u verder loopt en u verschillende interessante plaatsen tegenkomt, zult u zich ertoe aangetrokken voelen en misschien zelfs aan de wezens die op het pad op wacht staan iets interessants vragen of vragen stellen.

Uiteindelijk, uren later terwijl je naast een boom zit, zul je genieten van de vredigheid van de natuur en zelfs meedoen met de geluiden van de vogels of insecten. Spoedig zul je in een diepe gedachte glijden, diep ademhalen en beginnen te genieten van de sterrenhemel achter de hoge bomen. Terwijl u verder wegzinkt in de schoot van vrede en ontspanning keert u terug naar de werkelijkheid en de realiteit van uw leven. De wereld is werkelijk onderling verbonden, je bent niet afgescheiden van de rest

Lees meer

Voetreflex

Reiki