Wimper extensions

Wimperextensions Breda

 

Vier tot acht weken zijn nodig tussen de wimper extensies als gevolg van de groeicyclus van uw eigen wimpers. De resultaten kunnen tot twee maanden aanhouden.

Zijn wimperextensions moeilijk te krijgen en te houden?

Het antwoord hangt af van het type wimperextensions dat u kiest en individuele voorkeur. Er zijn echter een paar tips om de look te krijgen die u wilt.

Bent u man of vrouw? Mannen en vrouwen gebruiken wimper extensies om een look te bereiken dielexiosh zou moeten kijken. Als u een man bent, dan is de algemene richtlijn om een dikkere, donkerdere en langere wimper te bereiken om de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Als u een vrouw bent, dan is de vorm van uw wimpers ergens tussen “natuurlijk” en “nep”. Nogmaals, de vorm en lengte van uw eigen wimpers zal invloed hebben op de look die u wilt.

Hoeveel kosten extensies?

De kosten voor wimper extensions variëren van ongeveer $150 tot $300. Nogmaals, de kosten zijn afhankelijk van het type en de plaats van de benodigde extensions.

Hoe breng je een wimperextension aan?

Een wimper technicus brengt de wimperextensions aan op individuele wimpers met behulp van een speciale samenstelling. Er zijn professionele wimperextensions salons die een één-op-één service bieden. Voor individuele wimpers kan het zijn dat u specifieke instructies krijgt. Het is niet mogelijk om ze zelf aan te brengen.

Welke wimperextensions kunnen thuis worden aangebracht?

Ter voorbereiding van de bruiloft is het mogelijk om een thuiskit aan te schaffen die alle benodigde gereedschappen bevat. Het is belangrijk om je onderzoek te doen naar de verschillende soorten materialen en naar de professionals die ze verkopen. foul gel kan in een aantal verschillende richtingen worden gekocht. Sommige worden door uzelf aangebracht, terwijl andere in een salon moeten worden aangebracht.

Wimper extensions aangebracht door een professional gaan twee tot zes maanden mee. Nog een paar maanden wimperextensions kunnen worden gekocht wanneer de wimper voldoende is uitgegroeid dat het comfortabel is om dit zelf te doen. Nogmaals, dit kan sterk variëren, afhankelijk van het type wimper en hoe het is aangebracht. Wanneer de extensions door een professional worden aangebracht, zullen ze langer meegaan en sterker zijn dan die welke thuis worden aangebracht.

Het aanbrengen van de extensions vereist slechts een paar eenvoudige stappen. De consument moet zijn gezicht en handen grondig wassen voordat hij met de toepassing begint en de extensions zorgvuldig schoonmaken. De salon verzorger zal de extensies te verwijderen en toe te passen op de natuurlijke wimpers. Als de natuurlijke wimpers overeenkomen met de kleur van de extensions dan is het mogelijk om ze te blijven gebruiken. Om de twee tot drie weken daarna zal de hechting van de lijm een beetje losgemaakt moeten worden. Baby olie kan ook gebruikt worden om de wimpers opnieuw te hydrateren.

Absorberende wattenschijfjes, zoals wattenbolletjes, zijn ook van groot belang bij de wimperextensions. Het watje moet zachtjes op elke wimper worden gedept. De wimper zal dan aan het watje blijven plakken en als de extensions op hun plaats zitten moet het watje schoon geveegd worden. De hechting moet dan weer goed zijn.

De procedure duurt een paar minuten om een set van wimpers te voltooien. zowel baby’s als volwassenen kunnen hebben extensies toegepast op hun wimpers. Het proces is relatief pijnloos en dus is de moeite waard het uur of twee het duurt. Men ademt gemakkelijker aan het eind van het proces. Had je ooit gedacht dat d

Lees meer

Wenkbrauwen