Wat is een handicap,

Leven met een handicap Tilbur

Wat is een handicap? Het is niet voor iedereen hetzelfde. Het kan hetzelfde zijn voor een broer of een zus, een zoon of een dochter, of een neef of nicht. Eén of beide ouders kunnen er last van hebben en in sommige gevallen ook één of beide grootouders. Misschien heb je een tweelingbroer of -zus die gehandicapt is, of ben je familie van iemand die gehandicapt is. Dus als je vraagt wat een handicap is, vraag je je af wat jou anders maakt dan alle anderen. Wat maakt jou anders dan andere mensen in je familie en vriendenkring? Wat maakt dat niemand aan jouw behoeften voldoet?

Wanneer we aan een handicap denken, zouden de meeste mensen automatisch luiDefinitie van handicap: een schadelijke of invaliderende aandoening die wordt veroorzaakt door een publiekelijk onbehandelde of onbehandelde beperking, zoalsJe vermogen om rekeningen te betalen, paden vrij te maken, medische zorg te krijgen, of zelfs te onthouden hoe je eigen naam is.

Afhankelijk van de familie

Als je een nauwkeurige beschrijving wilt van wat je hebt, moet je je ouders ernaar vragen. Mam en Pap kunnen onmogelijk de tijd hebben om je te vertellen hoe verbaasd ze zijn dat je zelfs maar begrijpt waar ze het over hebben. Dus, wat bedoel je als je je ouders vraagt over invaliditeit? Mijn ouders zeggen me bijna elke keer als ik op bezoek kom. “Gaat het mijn baby pijn doen?” is één vraag die ze stellen. Gaat het je jongen pijn doen? Vraag het aan je grootouders. Mijn grootouders waren extreem actief. Ze hielden van elke minuut van hun leven. Ze werkten elke dag hard. Ze misten nooit een verjaardagsfeestje, een uitgezonderd, want ze waren altijd samen, ziek of niet.

Als je gaat samenwonen met je Significant, zal je het moeilijker hebben om te weten hoe het leven is zonder jou. Hoe vraag je het aan je vrienden? Hoe vertel je het je familie? Hoe vertel je het aan je nieuwe baan? Als je niemand kunt vertellen dat je al 15 jaar met je littekens leeft, hoe leg je dan uit dat je al 13 jaar werkt? Hoe leg je uit dat je al sinds je geboorte drie mijl per dag door je knieën gaat? Hoe verklaar je dat ?roid figuren ?

Simpel gezegd, u bent gehandicapt vanwege uw verwondingen. U bent volledig hersteld, lichamelijk en geestelijk. U heeft alle luxe, en iedereen zegt dat u zo hoort te zijn. Nou, je bent zo geboren!

U zult misschien nooit alle schade vergoed krijgen die u geleden heeft. U zult dat misschien nooit doen. We zijn allemaal mensen. We maken allemaal fouten en soms gaat het mis. Vraag een second opinion. Als de arts die u zag, niet gecertificeerd was om zijn praktijk te voeren, gebruik dan nooit zijn naam, PROBEER HET NIET! Ook, als het een verrassing voor je is, en je voelt niet de behoefte om het hem te vertellen, vertel het hem dan niet. Sommige operaties worden per ongeluk gedaan.

Als laatste, moet je beginnen te denken aan manieren om geld te verdienen, begin jezelf te promoten. Neem een appartement, begin een zaak, adverteer. Ja, het is zo belangrijk.

U heeft dus een probleem en u leeft er al geruime tijd mee. Bijna alle patiënten hebben een eerste, tweede en zelfs derde vorm van traumatisch hersenletsel.

* Types: A-C*

[B] Nummer: D-I*

* Decompressie: O-O*

* Immobilisatie: N-O*

Het betekent dat u het letsel hebt overleefd, maar dat bijna al uw vermogens verloren zijn gegaan.

* Post-Traumatische Verbeteringen: Ja, je bent verbeterd. Hoe meer je het doet, hoe beter je je voelt!

* Traumatisch Hersenletsel: Geef een PTSD vechter geen vechter!

* Eerste Hulp Gebruiken: Ja, je denkt misschien dat je een hersenschudding hebt en weet het niet eens, maar eerste hulp zal je helpen je beter te voelen.

* Lichamelijke activiteit: Pas op voor het zieke insect! Wie anders dan u denkt dat u fit genoeg bent om een partijtje golf te spelen? Of dat u push-ups of sit-ups kunt doen? Alleen omdat u 5 mijl op de loopband hebt gerend en uren in de sportschool hebt doorgebracht, betekent nog niet dat u over de juiste cardiotoestellen beschikt en meteen naar het pannaveldje moet.

* Stretching: Iedereen, behalve degenen die ledematen hebben gebroken, kan baat hebben bij decompressie voor en na de stomp. Met fysiotherapie, kunnen gebieden van verlies worden hersteld.

Denk eraan, dit zijn maar een paar dingen om aan te werken.

Ga terug naar school.

Solliciteer naar een baan.

Verhuizen naar een nieuwe stad.

Stop met de hele nacht op te blijven.

Controleer je berichten.

Lees nooit het verpletterende nieuws.

Bezoek de bibliotheek.

Schrijf naar iemand speciaal.

Eet verse, zelfgemaakte maaltijden, ga zo min mogelijk uit eten.

Ontgiften in bad.

Neem een vlucht op de verdoemde planeet.

Schrijf een lijst op van iedereen die je iets schuldig bent.

Ga naar een raadsman om je problemen te bespreken.