Videoproductie

Videoproductie Eindhoven

. Laten we onze basisdefinitie herzien en dan zullen we enkele van de verschillende soorten videoproductie bekijken en hoe ze u vandaag kunnen helpen.

Definitie van een videoproductie Videoproducties zijn precies dat, het zijn videoclips die filmmakers maken om de distributie, marketing en promotie van producten of diensten mogelijk te maken. Ze worden gewoonlijk aangeduid als afzonderlijke – videocast producties, product – video producties, of video combo producties.

Deel 1: Inleiding Televisie-industrie Communicatie maakt onderscheid tussen websites en mechanische videoproducties zoals videopodcasts, online commercials, enz. Aangezien zoveel zaken worden gedicteerd door internetconsumenten en belastingwetten, is het logisch dat sommige bedrijven de televisie-industrie trachten te evenaren. Televisie-industrie Communicatie echter, die varieert van productie-ondersteunende bedrijven tot uitzend- en kabelnetwerken in directe eigendom.

Deel 2: Het bepalen van de vereisten voor een videoproductie Een van de eerste vereisten voor videoproductie van de meeste bedrijven was dat elk bedrijf ten minste twee of drie producties per jaar produceerde. In dit tijdperk was de verkoop van DVD’s topprioriteit en dollars waren op een premie, dus video producties werden mega-groot. Sommige projecten vereisten werknemers die zich netjes en verzorgd voordeden. Maar productie-ondersteunende bedrijven maakten de precieze eisen die aan elke productie werden gesteld niet bekend uit angst hun potentiële klanten af te schrikken. De duidelijkheid van dergelijke eisen was des te verbijsterender omdat veel onafhankelijke producenten hun contracten niet nakwamen. Leden van de media die getuige waren geweest van de filmproductie-eis, konden uiteindelijk de precieze eisen vaststellen waaraan een videoproductie moest voldoen. Na het vaststellen van de ruime eisen in de Rose Bowl verkiezing, stemden de conservatieven “op een zeer gedisciplineerde en professionele manier”

Hoewel deze nieuwe video-overeenkomsten vraaggestuurd waren, vonden videoproductiebedrijven het moeilijk om ze na te komen vanwege het aantal bedrijven dat na elke verkiezing de redactiekamer in en uit ging. Vervolgens verstoorden onaangekondigde wijzigingen van video-overeenkomsten de gang van zaken in de redactiekamer en vertraagden zij de productiviteit van de productie, omdat het personeel niet op de nieuwe overeenkomsten was voorbereid. Het resultaat was dat de meeste teams zoveel producties produceerden dat hun medewerkers hyped werden voor de volgende verkiezingen. Dit wordt geïllustreerd in de aflevering Seizoen 1 epiloog, waarin de verkiezing van 1988 wordt geanalyseerd en de “vm_Tenival.png” bestand Een klein deel van de geschatte $ 700k72d bestand39f2fe10acbb579aica1c58fb488bb werd gemaakt door Camerameters, een motion picture productiebedrijf. Deze time lapse beelden zijn gemaakt door de verkiezing te filmen in Houston, Texas. Een “beslissingsboom” die op maat is gemaakt voor een lange speelfilm illustreert hoe de oorspronkelijke woorden van de bijdrage de productiekosten nauwkeurig weergeven. Sommige bedrijven kwamen er na een lening aan de partijen vóór de verkiezingsdag achter dat zij hun videograaf moesten ontslaan omdat hij geen opnamen voor de verkiezing had gemaakt. In dit scenario hielp de videograaf het huwelijk met ofwel het reizen of het opnemen van promotiemateriaal. Het eigendom van de opnamen door derden maakte het mogelijk reclameblokken en theatrale pauzes toe te voegen, afhankelijk van de beloningen die de verkiezing opleverde. Het opheffen van die eis van derde-eigendom deed het beslissingsboomproces de das om, maar videoproductiebedrijven voelden zich vrij om met deze eis te spelen totdat de kandidaten in 2005 opnieuw over hun contracten onderhandelden. In 2004 dwong de NoCST-regel (no-commercial-time rule) van de Federal Communications Commission (FCC) veel bedrijven ook om videoproductie als een afzonderlijk bedrijf te beschouwen. Belastingen ! [Sommige bedrijven hebben zelfs de uitgaven voor videoproductie voorbereid. In deze compilatie van Bigger Plus Productions , omvat Producer Jason Drysdale de uitgaven van het produceren van zijn eerste videoproductie, “Reaching Into Your Mind”. Deze video van 20 seconden werd gemaakt om het concept van “groter en beter” te onderzoeken. Hij heeft ook zijn recente artikel in het “Y” magazine opgenomen, “How to get famous from the cradle to the Grave”.

“…. Toch maakten we gebruik van het ironische, hyperbolische voordeel door willekeurige, trippy en vergezochte verhalen te vertellen, die anders door jongere en meer materialistische leeftijdsgenoten genegeerd zouden zijn.”

Cyber Innovation Insure Digital Watch Adam Ewing maakt een interessante opmerking die riekt naarintelligente en herhalende scenario’s.

De vuistregel is deze: Als een claim tot tevredenheid van de MPEG Layer 2 Licensing moet worden bewezen voordat een protocol wordt goedgekeurd, zal het geen enkel regelgevend goedkeuringsproces doorstaan.

Aangezien videocompressie even belangrijk is als platen in Hollywood, is het feit dat video wordt gecomprimeerd als een grammofoonplaat van bijzonder belang voor de conservatieven ). Mark C Wallace maakt de interessante opmerking dat wanneer een video in het geheugen wordt opgeslagen, deze zichtbaar wordt voor de censoren. Omdat dit “onzichtbaar” gebeurt voor het menselijk oog, merkt niemand het echt op. (zie hoofdstuk “Graphics”) Zelfs nu het Internet blijft groeien, is het nog steeds moeilijk om veel te weten te komen over het feit dat de functie van videocompressie niet tegen kopiëren is beveiligd.