Hoe kiest u het juiste laswerk

 

Auto wrappen Rotterdam

Silicone, glasvezel, metaal, vinyl, stoffering, is alle geschikt materiaal in gevarieerde mate voor het inpakken van een auto.

Als u overweegt een auto wrappen te laten doen, moet u weten wat de gemiddelde marktprijs is voor het wrappen van een auto. De prijs varieert naargelang de aangeboden diensten, het aantal te wrappen auto’s, de afmetingen van de auto, de kwaliteit van de gebruikte stof enz. Ook de afmetingen van de auto – de wrapping auto heeft een vaste afmeting van 10 “X22” (300 mmXillac) en 18 “X52” (400 mmX Volvo).

Het vloeibare systeem dat wordt gebruikt voor het aanbrengen van de folie is de belangrijkste factor die in aanmerking moet worden genomen bij de beslissing over de uiteindelijk te betalen prijsklasse. De meeste ontwerpers zullen u begeleiden met betrekking tot welk systeem te gebruiken, of klei Iedereen film of vloeibare Peel-&-stick. Er is geen exclusief systeem, de fabrikanten zullen het beste zijn voor u om te kiezen, omdat zij alles weten over de film applicatie proces. Zij zullen u de beste hulp geven voor de toepassing en u helpen om de beste keuze te maken.

Op klei gebaseerde films zijn grotendeels vervangen door het gedroogde film coatingsysteem. De reden waarom het gedroogde systeem goedkoper is, is dat de materialen die nodig zijn om het drogen uit te voeren veel lichter zijn. Het droogsysteem is speciaal gemaakt voor het aanbrengen van vinylfolies. Het bestaat uit twee lagen, de eerste is een folie die de auto beschermt en de tweede is het transportmedium dat vloeibaar is. De folie moet worden aangebracht en vervolgens worden verwarmd en bewerkt volgens het ontwerp van de particulier. Het werkgebied hangt ook af van het ontwerp. Het meest geschikte ontwerp zal resulteren in de beste laskwaliteit.

De op klei gebaseerde folies zijn kosteneffectief gebleken in het geval van kleine auto’s en zeer duurzaam. De foliematerialen gaan op een gegeven moment stuk en moeten worden vervangen tot ze geen probleem meer vormen. Een bijkomend kenmerk dat de klei veiliger en duurzamer maakt, is het feit dat hij kan worden hergebruikt. Maar de duurzaamheid kan worden verbeterd door met de hand te schuren voor het aanbrengen.

De laatst ontwikkelde techniek is het gebruik van robothanden voor het aanbrengen van de klei. HetMoore Devon systeem zorgt voor een uniforme aanbrenging van de klei door het ontwerp en de grootte van de klei te volgen. Het is speciaal ontworpen met het oog op een niet detecteerbare handbediening tijdens de slaap. Moore Devon kan worden gebruikt voor alle soorten auto’s, waaronder motorfietsen, auto’s, vrachtwagens, bussen, vrachtwagens, tractoren enz.

Er zijn nu ook aangepaste materialen beschikbaar voor het mistcoatsysteem. De onderzoek- en ontwikkelingsingenieurs van Cooper hebben een zeer thermoplastisch systeem ontwikkeld zonder dat dit ten koste gaat van de dichtheid van het eindproduct. Dit systeem wordt gebruikt voor de zachte behandeling van metalen en de zeer thermoplastische eigenschappen zijn behouden, zelfs als de temperatuur zeer laag is. De meest geschikte materialen voor dit systeem zijnectomonde(TM) kunststof en polymeren. Dit type film is ideaal voor de metalen en de gebruikte polymeren kunnen ook voor de cosmetica-industrie worden gebruikt.