Hoe kiest u de beste iPhone reparatie

Telefoonwinkel Soest

Volgens Support Professionals bedraagt de gemiddelde tijd om een iPhone reparatie uit te voeren 20 tot 25 werkuren. Sommige problemen die routine zijn voor iPhone gebruikers kunnen de tijd verlengen tot 40 uur of meer.

Er zijn ook gemiddelde iPhone reparatiekosten waarover in het verleden is gesproken. Volgens het iPhone reparatiebedrijf in Nederland kost een complete iPhone vervanging (spraak en data) tussen de $260 en $350. Het iPhone bedrijf in de Verenigde Staten biedt tot $300 aan opgeblazen kosten.

Hoe lang duurt het voordat u een vertegenwoordiger te pakken krijgt om uw vraag te beantwoorden?

Dit is een van de gebruikelijke klachten. Mensen zoals wij hebben geen geduld en vragen te krappe prijzen om hun telefoon gerepareerd te krijgen. De realiteit is dat je geen onmiddellijk antwoord moet verwachten. Erger nog, het is zelfs mogelijk dat u uw toestel niet kunt laten repareren bij de dichtstbijzijnde Apple Store, die meestal op 30 minuten rijden van uw locatie is geopend.

AlsweringWaarom moet u extra betalen om de telefoon naar het reparatiebedrijf te sturen?

extra kosten door Apple worden vaak niet uitgelegd aan klanten. Sommige klanten hebben het gevoel dat het gewoon Apple is die probeert de klanten op te lichten. Trouwens, het is niet jouw schuld. Als je een telefoon koopt met een contract moet je er voor betalen. En als je een telefoon koopt in een telefoonwinkel naast de winkel waar je de software hebt geïnstalleerd, krijg je meestal de keuze om de telefoon wel of niet te kopen. Dat is Apple’s manier om extra geld te verdienen aan ons consumenten. Waarom vraag je ze niet waarom ze je de telefoon niet laten kopen zonder contract als je er al voor betaald hebt.

alsweringHoe kom je erachter of je wordt opgelicht als je een telefoon koopt?

Als je hebt geïnvesteerd in de nieuwste iPhone 4S, iPhone Backup Batterij of Time Machine, kun je er meteen achter komen of je wordt opgelicht. Alle Apple producten en diensten zijn opgebouwd rond gratis downloads. Er zijn geen softwarekosten voor de iPhone, dus er is geen reden om nu niet op de iPhone bandwagon te springen.

alsweringWaarom zijn de service kosten zo hoog?

Apple maakt winst op elke telefoon die ze verkopen, ook al moeten ze ook winst maken op de hardware. Wat is het verschil? Niet alle telefoons zijn hetzelfde. De iPhone wordt alleen door Apple gemaakt. Ja, ze hebben concurrentie en daarom zijn hun prijzen hoger. Maar dit is de bluetooth versie van de iPhone.

alsweringIs het betrouwbaar?

ConsumersAdvice.com 2001

Deze website geeft algemeen advies over de iPhone. Het biedt middelen voor eigenaars om veel voorkomende iPhone problemen op te lossen. Het algemene advies van deze website is als je een iPhone wilt kopen om te gebruiken om te bellen of sms’en, dan moet het toestel compatibel zijn met één versie van de iPhone. Als dat niet het geval is, dan is het tijd om de telefoon terug te brengen naar de winkel en een nieuwere versie te kopen die wel op de hardware kan draaien.

alsweringIs de hardware reparatie echt zo makkelijk?

Ja, meestal is het vervangen van hardware van welke soort dan ook heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is het onderdeel dat u nodig heeft te halen bij de dichtstbijzijnde ijzerwarenwinkel of bij de fabrikant van uw apparatuur. Als u niet weet waar u de hardware die u nodig hebt kunt krijgen, zal een zoektocht op het internet u het antwoord geven.

alsweringWaarom zijn onderdelen zo duur?

Dat komt omdat fabrikanten hun producten willen verkopen. Ervoor zorgen dat de onderdelen zo lang mogelijk meegaan is slechts een deel van het ontwikkelingsproces, en een deel van de procedures die worden gevolgd om ervoor te zorgen dat de apparatuur niet stukgaat. Ervoor zorgen dat de apparatuur werkt is slechts een deel van ook het ontwikkelingsproces. Fabrikanten willen er altijd voor zorgen dat de consument zo weinig mogelijk uitgeeft aan hun producten, dus zorgen zij ervoor dat de prijzen zo laag mogelijk zijn.

alsweringHoe komt het dat er zoveel keuze is en dat alles zo goedkoop is?

Er zijn zoveel redenen waarom er zoveel keuze is, en waarom de prijzen laag zijn. De concurrentie van de import heeft de prijzen vrij laag gemaakt. Bovendien zijn er zoveel nieuwe modellen waaruit u kunt kiezen. De website maakt ook gebruik van verschillende soorten zoekopdrachten, wat het voor de gebruiker ook gemakkelijker maakt.

alsweringIs alles op één plaats?

U kunt kiezen uit een aantal verschillende online sites die iPod onderdelen en iPod reparatie aanbieden. De meesten van hen hebben hun producten ter reparatie naar de fabrikanten gestuurd, en wachten dan tot hun spullen worden teruggestuurd. De bedrijven kunnen een vergoeding vragen voor deze service, maar het is vaak minder duur dan een nieuwe iPod kopen.

AlsweringDoet u alleen repareren, of vervangen?

Soms is het prima om de hardware te vervangen. Bijvoorbeeld, als het scherm gebarsten is, kunt u gewoon het scherm vervangen.