Coachen met een vriend of een coach

Vrouwencoach

Uw vrouwencoach zal u helpen om de natuurlijke talenten in u te vinden.

Uw coach zal tijd met u doorbrengen om u te helpen uw natuurlijke talenten te herkennen waarvan u zich misschien niet bewust was, en om deze talenten aan u ‘uit te leggen’. Uw coach zal u helpen met uw zwakke of zelfs sterke punten. Mijn coach is een uitstekend mens. Hij is een vriendelijk, behulpzaam persoon. Maar hij is ook een persoon die gebieden kan vinden voor mij, of voor twee of meer mensen. Hij zal gebieden voor u identificeren als u begint te komen tot deze natuurlijke talenten. Uw coach zal u helpen om een actieplan te ontwikkelen dat u zal helpen om uw doelen te bereiken. Zelfs voordat je de how-to’s kent, zal je coach tijd met je doorbrengen om je gedachten opnieuw af te stemmen, om te beginnen met het ontwikkelen van je vaardigheden en talenten om je doelen te bereiken.

De coach zal u helpen actieplannen te ontwikkelen die u specifieke doelstellingen geven, specifieke positieve acties die u moet ondernemen om uw doelstellingen te bereiken, om de vaardigheden te ontwikkelen die u zullen helpen uw doelstellingen te bereiken. Hij zal je helpen om precies te bepalen wat je nodig hebt en hoe je dat kunt krijgen. De coach zal u helpen te zien wanneer u gelukkig bent, wanneer u tevreden bent. De coach zal u helpen om te beginnen te ontdekken waar uw talenten liggen en waar ze verder ontwikkeld kunnen worden. De coach zal je stap voor stap laten zien wat er moet gebeuren en zal je helpen te leren welke instrumenten en waarden je nodig hebt om invloed uit te oefenen op je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Uw coach zal u helpen om ervoor te zorgen dat u gemotiveerd blijft. Als je de gewoontes ontwikkelt die we in ons laatste artikel “Wat is een verbintenis?” hebben besproken, kan je coach je helpen je hoger potentieel te activeren. Als je weet wat het is dat je wilt, als je een duidelijke visie hebt, ben je je ervan bewust dat je gemotiveerd bent en dat je je inzet om je doelen uit te voeren. Uw coach zal uw vooruitgang van week tot week volgen om u te laten weten dat u op weg bent naar uw doelen. U krijgt feedback over wat u al hebt ondernomen en waar nog aan moet worden gewerkt. U zult merken dat uw coach u zal helpen de motivatie te behouden die u nodig had, zodat u zich energiek en gefocust zult voelen om uw doelen te bereiken.

Zodra u een proces hebt ontwikkeld dat u kunt voorzien en plannen, zult u klaar zijn voor de volgende stappen, met name coaching met een vriend of een collega of zelfs een coach is idealiter op een maandelijkse basis.

Een verbluffende visie kan gemakkelijk een element van bevraging met zich meebrengen. Deze nieuwe manier van kijken naar het leven, mensen, werk, spel en leven is voor niemand wat ik ‘koud’ en ‘verfrissend’ zou noemen. Men moet hoger reiken, verder kijken dan wat men gelooft en waarom, de geest van het universele en de geest van het heilige toelaten in zijn leven, op de manier die de wijsheid van de Grieken, de SportscGB waar gymnastiekzalen gehouden moesten worden, voorschreef. Voor de mens is, afgezien van het leven, niets belangrijker. Alleen kunnen wij datgene niet leren ervaren waarmee wij geen persoonlijke relatie hebben aangeknoopt.”

teamwork

Zoals de bijbel zegt, “In de rechtszaken…”

Coaching is minder een concept dan een ervaring (een echte leerervaring), en meer een persoonlijke en groepspsychologische ervaring waarbij het leven wordt geleefd, en de ervaring is het leven dat wordt geleefd.

lees meer